Kedves Látogató!

 

Gondolt már arra, hogyan férhetnek meg egymás mellett a klasszikus alapvetések és a modern megoldások?

Talán egyetérthetünk abban,a modernitás nem kell, hogy a klasszikus szépségek rovására, öncélúan épüljön. A kettő együtt, egymást erősítve is létezhet és szolgálhatja a közösség javát. Az állami vasúttársaság is felismerte a klasszikus alapokon álló modernizációban rejlő lehetőségeket, ezért szolgáltatásainkat a mindenkor felmerülő igényekhez igazítjuk.

A MÁV Szimfonikus Zenekar honlapjaezen elgondoláson alapul. A hazai klasszikus zenekultúra egyik legjelentősebb szereplőjét és változatos programjait modern, a XXI. század elvárásainak megfelelő felületen, a mai kor igényeinek megfelelő funkciókkal kiegészülve mutatjuk be a világháló közönségének.

A zenekar koncertjeivel, programjaival és a különböző virtuális felületeken való aktív jelenlétével a klasszikus zene nagyköveteként igazi közösségépítő missziót folytat az interneten innen és túl.

A honlapon megtalálhat minden, a zenekar életével és programjaival kapcsolatos információt,megismerheti a zenekar művészeit és munkatársait. A blogolvasásával és a fénykép galéria lapozgatásával a kulisszák mögé is betekinthet, ráadásul egy kattintással a zenekar videó csatornáján elérhető felvételeket is megnézheti.

A MÁV Szimfonikus Zenekar főtámogatójának vezetőjeként arra bíztatom, járja be keresztül-kasul a megújult honlapot, kövesse az eseményeket a zenekar közösségi oldalain, és váltson jegyet vagy bérletet on-line. A koncertélményeken kívül gyermek- és családi programok is várják a kikapcsolódásra vágyókat, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Legyen Ön is zenerajongó közösségünk tagja, csatlakozzon bátran a Szimfonikusok Baráti Köréhez és feltétlenül jöjjön el a zenekar koncertjeire, rendezvényeire!

 

Szeretettel várjuk…

Dávid Ilona elnök-vezérigazgató

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.